In je tuin, op je werk of event.
Met onze ultieme Barbecue Catering formules, word je van top tot teen verwend. We werken op maat en denken graag mee over welke formule het best bij jouw feest past.
Van babyborrel tot huwelijksfeesten tot corporate events.
Alles is bespreekbaar!
Wij hebben een grote boon voor lokale en verse seizoensgebonden producten – klinkt hip – maar wij gebruiken ze vooral omdat de smaak van deze producten dan op hun aller-aller-best zijn. En laat dat nu één van onze grootste doelen zijn, jullie stuk voor stuk smaakbommen bezorgen!
Ontdek hieronder enkele mogelijke formules* – vanaf 40 personen – en vraag vrijblijvend naar een offerte op maat.
(*)dit zijn louter voorbeeld menu’s, wij luisteren graag naar uw wensen
en maken hierbij telkens een voorstel op maat.
padrón pepers
zacht gegrild op de bbq
en afgewerkt met grof zeezout
traaggegaard buikspek van Brasvar
met een vleugje acacia honing
tomahawk red&wihte classificatie
gegrilde gamba’s gemarineerd
in knoflook en peterselie
gepocheerde krieltjes in tijm
met gerookte boter
gegrilde seizoensgroenten gemarineerd in huisbereide kruidenolie
gegrild fruit op open vuur
aangevuld met verschillende soorten tartelettejes
seizoensdip met gekruid naanbrood
bruschetta met gegrilde halloumi
afgewerkt met een frisse yoghurtvinaigrette en rock chives
carpaccio van gemarineerde
portobello
hasselback butternut met tijm en salie
gegrilde seizoensgroenten gemarineerd in kruidenolie
hoeve brood
met huisbereide kruidenboter
gegrild fruit boven open vuur
met kaneelroom en een crumble
van speculaas
sticky, sweet and smokey
chickenwings gebraden
op de Hawaiaanse huli huli methode
sweet bbq beef balls
gerookt op kersenhout overgoten
met geroosterde paprika-aoili
gegrilde gamba’s
met een mango chilisalsa
spareribs van onze Duroc varkens
12u met liefde traag gegaard
*signature dish*
gegrilde maiskolf overgoten met aioli,
cayenne en parmezaan
(*) wij hebben keuze uit
14 verschillende borreltjes (ook te combineren met een smaak of veggie -menu)
padrón pepers
zacht gegrild op de bbq en afgewerkt met grof zeezout
traaggegaard buikspek van Brasvar met een vleugje acacia honing
tomahawk red&white classificatie
gegrilde gamba’s gemarineerd in knoflook en peterselie
gepocheerde krieltjes in tijm met gerookte boter
gegrilde seizoensgroenten gemarineerd in huisbereide kruidenolie
gegrild fruit op open vuur
aangevuld met verschillende soorten tartelettejes
seizoensdip met gekruid naanbrood
bruschetta met gegrilde halloumi
afgewerkt met een frisse yoghurtvinaigrette en rock chives
carpaccio van gemarineerde
portobello
hasselback butternut met tijm en salie
gegrilde seizoensgroenten gemarineerd in kruidenolie
hoeve brood met huisbereide kruidenboter
gegrild fruit boven open vuur
met kaneelroom en een crumble
van speculaas
sticky, sweet and smokey
chickenwings gebraden
op de Hawaiaanse huli huli methode
sweet bbq beef balls
gerookt op kersenhout overgoten
met geroosterde paprika-aoili
gegrilde gamba’s
met een mango chilisalsa
spareribs van onze Duroc varkens 12u met liefde traag gegaard
*signature dish*
gegrilde maiskolf overgoten met aioli, cayenne en parmezaan
(*) keuze uit
14 verschillende borreltjes (ook te combineren met een smaak of veggie -menu)